Versjon 205

Dato for lansering: 31.10.23

Nye funksjoner og forbedringer

Regnskap

• Import av bilag mot egendefinerte dimensjoner
    Du kan nå importere bilag mot flere dimensjoner enn prosjekt og avdeling

Lønn

• Import av faste poster og trekk via importsentralen
    Faste poster kan nå importeres ved å gå til systemets importsentral. Det benyttes positivt fortegn ved faste poster, og negativt fortegn ved trekk.

• Import av satser til alle arbeidsforhold
    Du kan importere månedslønn/timelønn for ansatte ved å benytte funksjonen Oppdatere faste satser for alle ansatte. Hvis du setter hake for «ikke oppdater dato» vil du beholde eksisterende dato for siste lønnsjustering på alle arbeidsforhold.

Feilrettinger

• Brukere fikk ikke varsel om duplikat ved utbetalinger fra Åpne Poster
    Dette gjaldt dersom utbetalingsbeløpet var lavere enn fakturabeløpet. Dette er nå rettet.