Versjon 201

Dato for versjonslansering: 5. september 2023

Nye funksjoner og forbedringer

Lønn

• Direkte tilgang til reiseregning uten å ha ubehandlede reiser
    Tidligere måtte du ha ubehandlede reiser for å kunne klikke deg inn via widgeten Reiseregning, men nå kan du gå direkte via denne og se historikk på reiser

Salg

• Info om periodisering på en utgående faktura
    Hvis en salgsfaktura er periodisert, vil dette vises i informasjonsfeltene øverst i fakturabildet

Feilrettinger

• Feriepengerapporten viste feil rest tidligere år
    Dette var en ren visningsfeil, og gjaldt kun hvis du hadde bokført rest tidligere år i nåværende regnskapsår.

• Produkter ble ikke oppdatert
    Produkter i salgsmodulen ble ikke oppdatert når standard hovedbokskonto per mva-kode ble aktivert.
  • Visningsfeil i summering av ordre
    Sum ekskl. mva viste feil sum, da summeringen ble gjort i en annen valuta.
  • Manglende fakturaer i rapporten «Faktura utvalg»
    Antall salgsfakturaer som ble inkludert i denne rapporten var avvikende fra reelt antall.

• Øredifferanse på fakturablankett sammenlignet med bilaget
    Dette gjaldt kun i enkelte særtilfeller, og kunne føre til at noen kunder innbetalte noen øre for mye eller for lite.