Versjon 208

Nye funksjoner og forbedringer

Regnskap

• Navneendring på konto 6909
    Kontoen har endret navn fra «Annen telekommunikasjon» til «Tilbakeføring privat andel elektronisk kommunikasjon».

• Økt kapasitet i EHF-mottak
    Du kan nå motta EHF-filer med en størrelse på opptil 100 MB.

Lønn

• Forbedret import av variable poster via lønnsmodulen
    Variable poster kan importeres via importsentralen eller via funksjonen Variable poster i lønnsmodulen. Sistnevnte har nå like muligheter som importsentralen. Hvis importen inneholder variable poster knyttet mot avdelinger eller prosjekter som ikke allerede finnes i systemet, vil disse nå opprettes automatisk.

Salg

• KID vises på blankett ved factoring
    En faktura sendt som factoring viser nå KID, selv om valget om KID ikke er aktivert under innstillinger.