Sende purringer på nytt

1. Gå til Salg i venstremenyen og velg Purring. Klikk på fanen Faktura med purring.

CS.Sende purringer på nytt.UM.jpg

2. Marker fakturaene med purring som du ønsker å sende på nytt. Klikk på pilen, og velg Reverser valgte faktura. Disse fakturaene vil legge seg tilbake til fanen Klare for innkreving.

CS.Sende purringer på nytt1.UM.jpg

3. Gå til fanen Klare for innkreving. Markerer fakturaene og velg Opprett og send valgte. Merk at fakturaene vil få dagens dato som ny purredato.

CS.Sende purringer på nytt2.UM.jpg