Samlefaktura

Ved bruk av samlefaktura er det mulig å sende en faktura basert på flere ordrer eller fakturakladder.
Slik funksjonen fungerer blir det sendt faktura i henhold til det som er haket av i tabellen.

1. Trykk Salg i menyen på venstre side.
  2. Trykk deretter Samlefakturering
  3. Trykk Ny samlefakturering.
  4. Velg Fra ordre eller Fra fakturakladd.
  5. Gjør et utvalg av det som skal faktureres.
    • Det er mulig å filtrere tabellen med f.o.m - t.o.m dato.
    • Det er også mulig å gjøre et søk eller avansert filtrering
      • For eksempel kundernr fra 100 000 til 100100.
    • Velg de som skal være med i samlefaktureringen ved å hake de av.
      • Ved å hake av øverst i venstre hjørne av tabellen velger du alt som ligger i søkeutvalget.
  6. Trykk Samlefakturer valgte ordre/fakturakladder.
  7. Velg oppsettet på fakturaen/ene som skal sendes ut.
  8. Trykk Kjør samlefakturering.