Opprette nytt tilbud

For å opprette nytt tilbud, går du på Salg → Tilbud (1) og velger "Nytt tilbud" (2). I fanevalget kan du legge inn diverse detaljer og betingelser for tilbudet. Les mer om fanevalgene for tilbud.

For å legge til kunde, klikker du på forstørrelsesglasset i kundefeltet (3). Her kan du også registrere ny kunde dersom kunden ikke er opprettet fra før. Under "Varelinjer" legger du inn produkter (4). I feltet for fritekst kan du legge inn kommentar eller lignende på tilbudet (5). Dersom du ønsker å opprette et tilbud basert på et tidligere tilbud, velger du "Ny basert på" (6) fra nedtrekksmenyen.

Når du har opprettet tilbudet, kan du velge å lagre som kladd (7) eller registrere (8).

Når tilbudet er registrert, vil det få et aktiv tilbudsnummer. Fra nedtrekksmenyen kan du nå lagre og overføre til ordre eller faktura, sende tilbudet på e-post, skrive det ut eller avslutte tilbudet (9). I tillegg kan du legge inn en intern kommentar i chatfunksjonen (10), eller forhåndsvise tilbudet (11) dersom du ønsker å lagre det som en PDF eller lignende.