Opprette ny ordre

1. Gå til Salg i venstremenyen og velg Ordre. Klikk på Ny ordre.

cs. Opprette ny ordre 1 um.png

1. Klikk på nedtrekkslisten til høyre for Registrer og velg Ny basert på dersom du ønsker å opprette en ordre basert på en tidligere ordre. Gå til vinduet for kunde og klikk i feltet Velg kunde for å velge eksisterende kunde. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende kunder.

cs. Opprette ny ordre 2 um.png

1. Klikk på Opprett ny kunde fra oversikten for å velge en kunde som ikke allerede eksisterer.

cs. Opprette ny ordre 3 um.png

1. Gå til varelinjen og klikk i feltet Velg produkt for å velge et eksisterende produkt. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende produkter. Klikk på Nytt produkt fra oversikten for å velge et produkt som ikke allerede eksisterer.

cs. Opprette ny ordre 4 um.png

1. Klikk på Lagre for å midlertidig lagre ordren, deretter på forhåndsvisningsikonet for å se den før den endelig registreres. Du kan velge ordreblanketttype og deretter trykke Registrer for å fullføre og få et aktivt ordrenummer. Etter registrering kan du legge til interne kommentarer ved å klikke på kommentarikonet. Flere alternativer er tilgjengelige i nedtrekkslisten under Lagre.

cs. Opprette ny ordre 5 um.png