Splitte dokument

Hvis en PDF-fil i innboksen inneholder flere bilag må disse splittes. Fra innboksen på leverandørfaktura velger du den aktuelle PDF-filen, trykker på de tre prikkene i øvre høyre hjørnet på selve dokumentet og velger "Del opp fil".

I dialogvinduet for å splitte bilag vil du se den valgte siden i oppblåst størrelse,og en oversikt over alle sidene til høyre. Her har du flere valg.  Hvis du velger "Del opp dokumentet per side" vil systemet legge opp hver side som et eget bilag. Hvis flere sider skal med i samme bilag kan du enten holde inne shift og markere med piltastene, eller bruke musepekeren og trykke på de aktuelle sidene. Når du har valgt en eller flere sider vil du få opp et valg om å legge til oppdeling. På denne måten kan du bunte sammen flere sider til ett bilag.

Etterhvert som du splitter opp filen vil du få en oversikt over grupperingen av dokumentene på venstre side. Når du er ferdig med å splitte opp velger du "Del opp fil". Dersom du ønsker å angre oppdelingen kan du velge "Nullstill".