Kommentarfunksjon i leverandørfaktura

Hvis en bruker har lagt til en kommentar på en leverandørfaktura, indikeres dette i leverandørfakturalisten. Indikatoren er permanent og vil ikke forsvinne selv om kommentaren er lest. Funksjonen fungerer som en chat mellom brukere.

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Leverandørfaktura.

2. Klikk på ikonet for kommentar for å lese den og eventuelt svare.

cs. kommentarfunksjon i leverandørfaktura 1 um.png

Du kan også åpne aktuell faktura og deretter klikke på ikonet for kommentar.

cs. kommentarfunksjon i leverandørfaktura 2 um.png