Oversiktsbildet i Eiendeler

Dette er en gjennomgang av funksjoner i oversiktsbildet til Eiendeler.

Når du går til Eiendeler får du opp et forslag til å registrere ny eiendel, dersom saldo på en eiendelskonto er større enn summen av alle registrerte eiendeler mot denne kontoen.

oversiktsbildet eiendeler1.png

Dersom det er ulike prosjektnumre, men samme konto vil systemet foreslå dette som to ulike eiendeler, slik som på bildet over. Disse vil forsvinne fra listen etter hvert som de blir registrert som eiendeler. Du kan også skjule listen ved å klikke på Vis mindre

Fra oversiktsbildet har du også mulighet for å eksportere eiendelene til Excel.

oversiktsbildet eiendeler2.png