Registrering av fravær: Sykmelding

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Fravær

2. Klikk på Registrer

cs.registrering av fravær sykemelding.ue.1.png

3. Klikk på aktuell ansatt

cs.registrering av fravær sykemelding.ue.2.png

4. Fyll inn følgende felter:

• Startdato for sykmeldingen. Sluttdato kan føres inn etter at den sykmeldte er tilbake i arbeid.
  • Hvilket arbeidsforhold sykmeldingen gjelder. Har den ansatte flere arbeidsforhold hos samme arbeidsgiver må det leveres èn sykmelding for hvert arbeidsforhold
  • Prosent. Vær nøye med å gjengi nøyaktig det som står i sykmeldingen.
  • Kommentar. Den er til intern bruk.

5. Klikk Lagre

cs.registrering av fravær sykemelding.ue.3.png

Bruk gjerne kalenderen for å se hvordan sykmeldinger overlapper mellom alle ansatte.

For å korrigere alle typer fravær anbefaler vi å gå til Ansattoversikt

Les mer om sykmelding på Nav sine sider.