Oppdatere faste lønnssatser i system

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte.

2. Klikk på pilen ved Flere valg, og velg Oppdater faste satser for alle ansatte.

cs.oppdatere faste lønnsatser i systemet.um.1.png

Dersom du skal oppdatere satser på flere enn 10 ansatte anbefaler vi å oppdatere via import

3. Klikk på Oppdater og Fortsett.

cs.oppdatere faste lønnsatser i systemet.ue.2.png

4. Legg inn satser i kolonnen Månedslønn ny eller Timelønn ny. Dersom du legger inn månedslønn vil timelønn automatisk oppdatere seg basert på månedslønnen som er lagt inn.

5. Klikk på Neste

cs.oppdatere faste lønnsatser i systemet.ue.3.png

6. Velg en dato ved å klikke på ikonet for kalender. Avslutt ved å klikke Fullfør

cs.oppdatere faste lønnsatser i systemet.ue.4.png

Merk at datoen kun gjelder innrapportering via A-meldingen. Dersom du ønsker et verktøy for etterbetaling av lønn kan vi anbefale modulen som aktiveres på Markedsplassen.