Registrer eiendel som kjøretøy

Når du registrerer en eiendel som kjøretøy, vil du få tilgang til egne felter for kjøretøy. Du må her fylle inn bilens listepris som ny (1)*, registreringsår (2) og biltype (3).

*For å finne listepris på din bil, kan du klikke her for å komme direkte til Skatteetatens oversikt over bilpriser.

I feltet for biltype kan du velge mellom følgende alternativer:

NB: Les her for mer informasjon om hvordan du registrerer ny eiendel.