Bare arbeidsforhold (a-melding)

Innrapportering av arbeidsforhold i a-meldingen uten inntektsopplysninger.

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg A-melding

2. Det er to måter å generere en a-melding på. Enten ved å klikke på perioden du ønsker å sende A-melding for og følge veiviseren eller ved å klikke på A-meldingsdetaljer og følge de neste stegene under.

Levering og henting av a-melding forutsetter at systemet har oppsett mot Altinn.

cs.bare arbeidsforhold.UM.1.png

3. Velg type melding Bare arbeidsforhold.

4. Klikk på Lag a-melding.

cs.bare arbeidsforhold.UM.2.png

5. Klikk på Oppsummering og pilen for å kontrollere arbeidsforholdene.

cs.bare arbeidsforhold.UM.3.png

4. Klikk på Send inn.

cs.bare arbeidsforhold.UM.4.png

5. Klikk på Hent tilbakemelding.

NB! En a-melding som kun inneholder arbeidsforhold, kan kun sendes inn for en periode hvor det ikke allerede er levert full a-melding

Dersom du må rapportere inn nye arbeidsforhold etter at en full a-melding er sendt, har du to alternativer:

• Du kan sende en ny full a-melding for perioden som da erstatter tidligere innsendt a-melding.
  • Du kan sende a-melding for neste periode med kun arbeidsforhold.