Legge til Regnskapsfører

Du må være administrator på lisensen for å kunne legge en bruker til som regnskapsfører.

1. Gå til Min profil i toppmenyen og velg Lisensinformasjon

2. Gå til fanen Regnskapsførere

3. Klikk på Legg til regnskapsfører.

Merk at du bare kan velge blant eksisterende brukere. Dersom du ikke finner aktuell person i listen, må vedkommende først opprettes som bruker.

Ved å legge til regnskapsførere i hovedselskapet vil hovedselskapet belastes for antall brukere med denne tittelen, og ikke selskapene de har tilgang til. En regnskapsfører får tilgang til funksjoner og moduler som en standardbruker ikke har tilgang til.

Les også: