Ønsker til produktutvikling

Hvis du ønsker å rapportere endrings- eller forbedringsønsker til systemet, kan du gjøre det ved å gå til vårt Trello-board via en lenke i systemet.

1. Klikk på Lisensinformasjon og support i toppmenyen og velg Ønsker produktutvikling.

CS.Ønsker til produktutvikling.UM.png

2. På Trello-boardet kan du kostnadsfritt opprette en egen bruker, slik at du kan legge inn ønsker for ulike moduler og stemme på ønsker fra andre brukere. Du kan også holde deg oppdatert på hvilke forbedringer som jobbes med for øyeblikket, og hvilke endringer som nylig er lansert.

Cs ønsker til produktutvikling 2.png

Klikk her for en videoillustrasjon av Trello-boardet.