Opprette manuell betaling

Det kan være nødvendig å opprette en manuell betaling dersom man for eksempel ikke har autobank-avtale, eller dersom man ønsker å legge en utbetaling manuelt i nettbanken.

Huk av for den aktuelle betalingen i betalingslisten, og klikk på pilen for nedtrekksmenyen oppe til høyre (1). Herfra velger du "Manuell betaling" (2). Dersom du ikke har autobank-avtale, vil dette være det eneste betalingsvalget.

Dersom du har en betaling i nettbanken som du ønsker å bokføre i systemet, se artikkelen Hent bankfiler og bokfør.