Godkjenning lønn

Så enkelt kan det gjøres!

I Unieconomy, har man muligheten for å sende lønn til godkjenning.

For å aktivere funksjonen må du først aktivere muligheten for godkjenning av lønn under  "innstillinger" - "lønns innstillinger" - "Kontoer og lønn" - Huke av for "Firmaet krever godkjenning av lønn før utbetaling".

Deretter må den som godkjenner lønnen ha rollen til å godkjenne lønn. Du kan aktivere rollen under "brukere" - "Roller og tilganger" - kjøp produktet "lønnsgodkjenner".

Roller og rettigheter-godkjennelønn.png

Nå har du muligheten til å avregne lønnen og tildele den til brukeren som skal godkjenne lønnsavregningen.

Avregng og tildel.png

Brukeren som skal godkjenne kan godkjenne lønnsavregningen under "Nøkkeltall" - "Godkjenninger".

Dine oppgaver og godkjenninger.png

Klikk på "Se detaljer" for å få oversikt detaljert oversikt over hva som ligger på hver ansatt. Den samme informasjonen som om du ser på en lønnslipp.

Klikk på tannhjulet for å endre på kolonneoppsettet

Kolonneoppsettet vil være det samme på din bruker når du benytter samme nettleser og pc.

Dersom burker som godkjenner velger å avvise lønnsavregningen er det mulig å legge inn kommentar slik:

Skulle det skje at Lønnsavregningen blir avvist må du nullstille lønnsavregningen, gjøre endringene som skal til og sende lønnsavregningen til ny godkjenning.