Firmaoppsett valuta

Menyvalg: Innstillinger - firmaoppsett - valuta

Feltbeskrivelse:

Valuta: Angir standard valuta som selskapet skal benytte gjennom hele systemet.

Konto for valutagevinst: Definerer hvilket konto som skal være for valutagevinst

Konto for valutatap: Definerer hvilket konto som skal være for valutatap

Tips:

Autobank

Ved bruk av autobank for valuta remittering må valutagevinst og valutatap konto defineres. Det er for at systemet skal kunne bokføre gevinst og tap når avregningsreturen blir lest inn fra banken.

Bilagsregistrering

Valuta gevinst og valuta tap blir også beregnet og automatisk postert når man skal bokføre valuta bilag i bilagregistreringen.