Import av fakturahode

I importsentralen kan du importere fakturahodet på utgående faktura via bilagsimport i importsentralen. For å opprette fakturahodene via denne funksjonen kan du enten importere en Uni standard-fil i bilagsformat, eller fylle ut excel-malen for import av bilag.

For å starte import, gå til importsentralen (1). Om du ønsker å fylle ut excel-mal for import, velg "Last ned mal" (2). Om du har en Uni standard-fil for bilag, kan du gå rett til import (3).

Fakturahode 1.png

Dersom du skal fylle ut excel-mal legger du inn data i de aktuelle kolonnene, og lagrer filen når du er klar til å importere. Merk at for å opprette bilag må fakturanummer angis. Ellers er kolonner markert i gult obligatorisk å fylle ut, de øvrige er valgfri. Når filen er klar lagrer du på lokal disk slik at den kan lastes opp i importsentralen.

Fakturahode 2.png

For at bilag skal importeres som faktura må du først velge at importen skal bokføres (1). Deretter må du velge "Opprett faktura" (2). Om det er angitt KID i filen du skal importere vil denne komme med i faktura.