Rapport for fagforeningsliste, fagforening forsikring og OUO

1. Gå til Nøkkeltall i toppmenyen og velg Rapporter

2. Velg fanen for Lønn og klikk på Fagforeningsliste.

For å kunne bruke denne rapporten må du først ha opprettet trekkmaler:

Fast trekk for fagforening

Velg type Fagforeningstrekk og lønnsart 620 - Fagforeningskontingent. Fyll inn det som er aktuelt for selskapet og klikk Lagre.

Opplærings- utviklings- og omstillingsfondet (OUO)

Velg type Fagforeningstrekk og lønnsart 623 - Fagforeningskontigent OUO. Fyll inn det som er aktuelt for selskapet og klikk Lagre.

Fagforeningsforsikring

Velg type Fagforeningstrekk og lønnsart 622 - Fagforeningskontigent forsikring. Fyll inn det som er aktuelt for selskapet og klikk Lagre.

Les alt om lønnsmodulen i regnskapssystemet her.