Etterbetale lønn

Aktivere etterbetaling av lønn

Gå til Markedsplass i venstremenyen og velg Moduler. Klikk på Aktiver under Lønn – Etterbetaling.

For å kunne benytte funksjonen må du ha kjøpt tilgang til lønnsmodulen i systemet. Du må også ha rolle som administrator i systemet for å få tilgang til markedsplassen.

cs.etterbetale lønn.um.1.png

Etterbetale lønn

Du kan etterbetale lønn på en opprettet lønnsavregning. For at etterbetaling til en aktuell ansatt skal kunne gjennomføres, må det ha blitt foretatt endringer i timelønn eller månedslønn på arbeidsforholdet.

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte. Klikk på Flere valg og velg Etterbetaling.

cs.etterbetale lønn.um.2.png

2. Velg hvilken periode systemet skal beregne etterbetaling for og klikk på Neste

cs.etterbetale lønn.um.3.png

3. Legg til aktuelle lønnsarter for etterbetaling og klikk på Neste

cs.etterbetale lønn.um.4.png

4. Kontroller at alle aktuelle etterbetalingsposter er med. Klikk på Tilbake dersom du må foreta endringer. Klikk på Neste for å gå videre.

cs.etterbetale lønn.um.5.png

5. Velg hvilken lønnsavregning etterbetalingen skal overføres til. Sett hake ved Slett eksisterende poster dersom du ønsker at nye lønnsposter skal erstatte eksisterende. Klikk på Fullfør.

Merk at dersom du ikke setter hake ved "Slett eksisterende poster" vil lønnspostene i etterbetalingen havne som nye poster på lønnsavregningen, i tillegg til alle relevante eksisterende poster.

cs.etterbetale lønn.um.6.png