Chat i Leverandørfaktura

I Leverandørfaktura har man mulighet til å chatte med andre brukere vedrørende fakturaer. Hver leverandørfaktura har sin egen chat. Her kan man for eksempel sende et spørsmål til den som skal godkjenne fakturaen.

1. Klikk her for å åpne chatten

2. Her skriver du inn meldingen, og trykker Enter på tastaturet for å sende

Chat lev fakt.png

Når godkjenneren går inn på denne fakturaen får han opp et varsel på chatte-ikonet

Varsel chat.png

Han kan da legge inn et svar på samme måte

Svar chat.png

Merk at kommentarer man skriver i forbindelse med godkjenning av faktura vil også dukke opp i chatten

Kommentar chat.png