Versjon 216/217

Nye funksjoner og forbedringer

Regnskap

• Forbedringer i manuell bilagsføring
    Vi har fjernet linjer for inn- og utgående mva. i oppsummeringsboksen i bilagsføring. Linjen for bevegelse hensyntar nå alle føringene i kladden, og vil vise samlet bevegelse på de kontoene som er registrert på raden du jobber i.

• Bedre gruppering av fordringer i balanserapporter
    Vi har endret grupperingen i balanserapporter, slik at kontogruppe 150 – Kundefordringer vises alene, mens kontogruppe 151-189 vises under Andre fordringer.

Bank

• Ny veiviser for oppsett av bokføringsregler i bankavstemming
    Ønsker du å sette opp bokføringsregler for bankavstemming, blir du nå sendt fra bankavstemmingsbildet til bankinnstillinger hvor du blir tatt gjennom en veiviser.

Lønn

• Import av variable lønnsposter støtter Visma Business lønnsformat
    Dette valget blir tilgjengelig når du importerer variable lønnsposter via funksjonen Variable lønnsposter, men ikke via Importsentralen.

Feilrettinger

• Feil ved redigering av bankkonto på kunde eller leverandør
    Noen kunder opplevde å få advarsel ved opprettelse av ny bankkonto på kunde- eller leverandørkort. Systemet tolket det som at det allerede fantes en bankkonto tilknyttet hovedbokskontoen, selv om forrige bankkonto var slettet. Feilen er nå rettet.