Åpne poster: Tilbakebetal beløp fra kunde

Fra bildet "Åpne poster" kan du registrere en tilbakebetaling til kunde, for eksempel dersom det foreligger en dobbel innbetaling eller for høyt innbetalt beløp. For å registrere tilbakebetaling gjør du følgende:

1. Pass på at du har valgt "Kunde" fra nedtrekksmenyen for åpne poster

2. Søk opp den aktuelle kunden

3. Finn beløpet det gjelder, trykk på de 3 prikkene og velg "Tilbakebetal beløp".

I dialogvinduet som åpner seg vil du få en oversikt over betalingsdetaljene, og du kan fritt endre på disse. Systemet foreslår automatisk betalingsinformasjonen "Tilbakebetalt overbetalt beløp", men denne teksten kan også endres. Vær særlig oppmerksom på at beløp og kundens kontonummer er korrekt. Når du velger "Legg til betaling" vil denne betalingen legge seg i utbetalingslisten i bankmodulen.