Slette selskap

Før du sletter et selskap bør du undersøke om det er aktive tjenester som må avsluttes manuelt, typisk Autobank og EHF.

For å slette gjør du følgende:

1. Klikk på Min profil og Lisensinformasjon i toppmenyen.

2. Gå til fanen Kundeavtaler og velg kundeavtalen som gjeldende selskap ligger under.

3. Gå til de tre kulepunktene ved det selskapet du ønsker å slette, og klikk på Slett selskap.

CS.Slette selskap.UM_1.jpg

Dersom du velger å slette, må dette bekreftes ved å aktivt skrive inn fire kontrollsifre du får oppgitt før du klikker Slett.

CS.Slette selskap1.UM.jpg

Gjenopprette slettet selskap

Det er mulig å gjenopprette et slettet selskapet i inntil 7 dager etter at det er slettet. Klikk på Se slettede selskaper under aktuell kundeavtale for å få opp en listevisning med slettede selskaper. Klikk på de tre kulepunktene på gjeldende selskap og klikk på Gjenopprett.

cs. Slette eller arkivere selskap 4 um.png

Slette selskap med backup

Funksjonen Sletting med backup vil være tilgjengelig som et fakturerbart produkt for regnskapsbyrå i løpet av andre kvartal 2024. Fram til dette er på plass kan du sende en supportsak dersom du har behov for å slette selskap med backup.

Med hensyn på oppbevaringsplikten vil de bli mulig å til slette selskaper med backup for en fast sum per måned - uavhengig av hvor mange selskaper som slettes med backup. Reaktivering av disse selskapene vil da være mulig, med en kostnad per selskap som gjenopprettes, og da gjelder ikke tidsfrist.