Slette selskap

Denne artikkelen tar for seg hvordan du sletter, og eventuelt gjenoppretter, et selskap i Uni Economy. Følg listen nedenfor for å slette selskapet.

(1) Klikk på bygningsikonet øverst i høyre hjørne.

(2) Klikk "Administrer selskaper".

(3) Finn kundeavtalen som selskapet ligger under, og velg de tre prikkene på det selskapet du ønsker å slette. Klikk "Slett selskap".

• Når du velger "Slett selskap" kommer det opp et vindu hvor du må bekrefte at du vil slette selskapet.
  • Skriv inn tallene som er vist og klikk Slett.

Merknad 2020-04-03 120532.png

Gjenopprette selskap

Det er mulig å gjenopprette selskapet i inntil 7 dager etter at det er slettet. Da gjør du følgende:

(1) Klikk på "Se slettede selskaper".

(2) Du får opp et vindu med en liste over slettede selskaper. Velg de tre prikkene og klikk "Gjenopprett" på selskapet du ønsker å gjenopprette.