Produkter

I salgsmodulen brukes produkter til å spesifisere tilbud, ordre og faktura. Produkter kan også kobles mot timeart.

I menyvalget «Produkter» får du en oversikt over alle produktene som er opprettet på selskapet. I søkefeltet kan du søke opp produkt basert på produktnummer, navn, pris og dimensjon. Du kan opprette et nytt produkt ved å trykke på knappen i øverste høyre hjørne.

Du kan administrere eksisterende produkt og se produktspesifikk info ved å klikke på linjen til produktet.

I produktbildet (1) finner du grunnleggende produktinfo. Under «Produkttype» (2) kan du velge om produktet er lagervare, timevare, eller annet. I bildet for regnskapsinnstillinger (3) kan du endre hovedbokskonto og MVA-kode for produktet. Under pris (4) kan du legge til innpris og utpris. Merk at du kan huke av for om utpris er inkludert eller ekskludert merverdiavgift. Dersom produktet kobles til en timeart  vil dette påvirke utpris ved overføring av timer til ordre .

Du kan også koble produktet til dimensjoner (5), og legge til produktbeskrivelse og bilde under utvidet produktinformasjon (6).