Produkter

Produkter kan opprettes på flere måter i systemet.

1. Gå til Salg i venstremenyen og velg Produkter. Klikk på pilen velg Importer produkter for å importere produkter gjennom filopplasting. Klikk på Nytt produkt for å opprette et nytt produkt manuelt.

Ved opprettelse av en faktura, en ordre eller et tilbud, vil du også få muligheten til å opprette et produkt på varelinjene i de aktuelle visningsbildene. Du kan også opprette et nytt produkt ved å gå via et eksisterende produkt i produktlisten og klikke på Opprett ny.

2. Fyll ut informasjon om produktdetaljer, pris, regnskapsinnstillinger og eventuelle dimensjoner og velg Lagre. Dersom du lar feltet under Produktnr stå blankt vil systemet autogenerere det neste ledige nummeret etter det høyeste eksisterende produktnummeret.

3. Bla ned til Utvidet produktinformasjon og klikk på Velg filer for å laste opp et produktbilde. Dette feltet dukker først opp når produktet er lagret.

4. Klikk på de tre kulepunktene for å slette eller deaktivere produktet.

cs. Produkter 2 um.png

NB: Dersom produktet du oppretter kobles mot en timeart senere, vil dette påvirke salgsprisen ved overføring av timer til ordre.