Opprette ny kunde

For å opprette ny kunde går du inn på menyvalget «Kunder» og velger «Ny kunde» øverst i høyre hjørne. Du kan også opprette en ny kunde fra eksisterende kundekort ved å trykke «Opprett ny».

Når du har opprettet ny kunde er det kun kundenavn som er obligatorisk. Øvrig info fylles ut ved behov. Du kan søke opp kunder i 1880 når du har fylt ut navn ved å trykke F6.

For å kunne fakturere kunden må du legge inn e-postadresse, eller organisasjonsnummer hvis du skal sende EHF. Dersom felt for leveringsbetingelser og purring står blank bruker systemet standardinnstillingene til klienten. Purreinnstillingene finner du nederst i bildet i fanen «Detaljer».

I fanen «Selskap» kan du legge inn eventuelle underselskap, og i fanen «Dokumentasjon» kan du laste opp dokumenter som er tilknyttet kunden. Når du har lagret selskapet vil du få anledning til å legge inn selgere og kontakter på kunden.