Differanse mellom åpne poster og saldo

Dersom du har differanse mellom åpne poster og saldo, må det kjøres en gjenoppbygging av saldo. Se beskrivelse under:

1. Gå til "Regnskap" – "Åpne Poster"

2. Søk opp kunde/leverandør det gjelder

3. Velg fanearket "Alle poster", marker deretter alle poster (4) og velg "Gjenåpne valgte" (5):

Resett alle 1.png

5. Når det er gjort, velger du: "Resett alle linjer u/motpost"

Resett alle 2.png

6. Til slutt kan du gå til  "Åpne poster" (1) og kjøre en automerking for kontoen (2):

Resett alle 3.png

Resett alle 4.png