Bankavstemming i bruk

Bankavstemming i bruk,

Når man velger å få kontoutskrift automatisk inn i programmet vil du finne denne til venstre og føringene i regnskapet til høyre.

Det er også mulig å importere kontoutskrift manuelt.

Man kan koble poster automatisk basert på regler.

Alternativt kan man markere postene manuelt og matche de postene man ønsker.

Man får mulighet til å vise koblingene man har gjort før man lagrer. Her får man mulighet til å løse opp i markeringene, ved å klikke på søppelkassen pr. linje, eller fjerne alle dersom man vil løse opp i alle markeringer koblinger som er gjort.

Eventuelle restsummer kan man føre ved å klikke på de tre prikkene.

De markerte restsummene dukker opp i et bokføringsbilde. Før de manuelt.

Man kan også bokføre banktransaksjoner direkte fra bildet ved å markere kun transaksjoner fra kontoutskriften.

Når man har avstemt alle postene må man lagre og kan navigere tilbake til bankavstemming for å hente ut avstemmingsrapport og se oversikt over avstemte konti.