Versjon 213

Regnskap

• Forbedringer ved bokføring av bankposter i bankavstemming
    Når du bokfører bankposter i bankavstemming, blir du nå møtt med et nytt og forbedret bilde. Du kan overstyre bilagsnummer, og systemet gir deg bedre informasjonsmeldinger. For å bedre brukeropplevelsen har vi også ryddet i knappevalgene, og låst feltene for regnskapskonto til bank og beløp.

Årsavslutning

• Bokføringshjelp i steg 3 for ENK
    I steg 3 av årsavslutningen for enkeltpersonforetak, får du nå hjelp til hvordan du skal bokføre bruk av privat bil i næring.