Aktivere EHF

1. Gå til Markedsplass i venstremenyen og velg Moduler. Bla ned til Utvidelser og klikk på Aktiver under EHF mottak.

2. Fyll ut informasjon og velg Aktiver EHF mottak. Systemet oppdager automatisk hvilke kunder som kan motta EHF.

3. Klikk deretter på Aktiver under EHF sending

cs. Aktivere EHF 1 um.png

Firmaet vil nå registreres i ELMA-registeret basert på organisasjonsnummer. Dette indikerer at firmaet kan motta EHF på systemets aksesspunkt. Merk at dersom du har benyttet EHF i et annet økonomisystem må denne tjenesten deaktiveres først.