Selskapsoversikt

Under nøkkeltall finner du funksjonen "Selskaper" (1), som gir deg en oversikt over alle selskapene som din bruker har tilgang til. Her vil du finne følgende:

(2) Denne nedtrekksmenyen viser de forskjellige selskapsgruppene på din bruker. For å opprette en ny bruker velger du "Rediger grupper". Her kan du legge til selskap i forskjellige egendefinerte grupper.

(3) På denne linjen får du en generell oversikt over selskapsinfo, med varsel om antall faktura som ligger i innboks, og antall som er godkjent. Disse fungerer som snarveier til henholdsvis fakturainnboks og godkjente faktura.

(4) I oversikten til høyre får du mer detaljert info om selskapet på de forskjellige fanene. Under fanen "Oppgaver" finner du teller og snarvei for inngående faktura som må behandles.