Etterbestille Autobank-funksjoner

I noen tilfeller kan det være ønskelig å etterbestille enkelte funksjoner i Autobank som ikke ble satt opp i starten. Eksempelvis at man i ettertid ønsker å bestille automatisk levering av kontoutskrifter for bankavstemming.

Per i dag er det ikke et krav at man huker av for nye funksjoner i Uni Economy, men ved å bruke menyen under Mine Autobankavtaler vil du få en epost med instrukser for bestilling. Alternativt kan man gå direkte til banken for etterbestilling, men Uni Economy vil da ikke oppdateres for å reflektere dagens tjenester.

Fra Uni Economy gjøres førstnevnte slik:

1. Bank-modulen:

Bankfunksjoner 1.png

a. Gå til Bank  Innbetaling/Utbetaling

b. Trykk på boksen med tre prikker og fra menyen velger man "Mine autobankavtaler"

2. Mine autobankavtaler:

Bankfunksjoner 2.png

Fra vinduet som kommer opp vil du se hvilke funksjoner som er huket av for siden forrige endring, eventuelt siden oppstart hvis man aldri har foretatt noen endringer. Hvis man i eksempelet over huker av for "Bankavstemming og saldo" og velger "Lagre" vil man da få tilsendt epost med videre instrukser for etterbestilling av dette.

NB:

• Det er kun en Bank.Admin som kan foreta slike endringer
  • Per i dag er det ikke mulig å avbestille funksjoner ved å fjerne avhuking
    • Ønsker man å stoppe filsending for gitte funksjoner ordnes dette direkte med banken