Importsentral

Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Importsentral

Her kan du importere følgende data:

• Produkt
  • Kunde
  • Leverandør
  • Kontoplan
  • Variable lønnsposter
  • SAF-T
  • Bilag
  • Ordre
  • Faktura

De ulike importene fungerer mer eller mindre på samme måte. Om du ønsker å fylle ut excel-mal for import, velg Last ned mal. Om du har en Uni standard-fil (UniStd), kan du gå rett til Importer.

NB: Import av data kan ikke reverseres

Eksempelet viser import av produkter via excel-mal.

1. Klikk på Last ned mal. Her har du mulighet til å ta med eksisterende (her: produkter).

2. Excel-malen fylles ut og lagres med den informasjonen du ønsker å registrere i systemet.

3. Klikk på Importer for å laste opp filen du nå har fylt ut.

4. Du velger om du ønsker å hoppe over dupliserte produkter eller om du vil overskrive eksisterende produkter.

5. Klikk på Start import.