Koble Vipps til ditt regnskapsprogram

Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge

1. Gå til Tilkoblinger i venstremenyen

2. Klikk på Legg til ny kobling

Koble Vipps til ditt regnskapsprogam_1.png

3. Gå til Vipps og klikk på Legg til

Koble Vipps til ditt regnskapsprogam_2.png

4. Velg ditt MSN nummer fra Vipps (dersom du har flere) og klikk Lagre

Koble Vipps til ditt regnskapsprogam_3.png

Dersom du ikke ser riktig MSN i listen til høyre, gå inn i din VIPPS portal og legg til Unimicro AS som regnskapspartner. Frisk opp nettleser og MSN vil bli valgbar i listen til høyre. I Vipps portalen legger du til regnskapspartner ved å gå til Rapporter > Regnskapspartnere og klikke på knappen “Rediger partnertilgang” - da kommer det opp en liste over partnere hvor du velger “Unimicro AS”. Mer info finner du på Vipps sine hjelpesider her.

5. Fyll ut skjemaet:

• Betalingsleverandørkonto, Betalingsleverandør gebyr konto og Feilkonto for auto-bokføring: Her er standard kontoer forhåndsvalgt, men du kan også bytte kontoer. Hovedbokskontoer som kommer frem i nedtrekksmenyen er hentet fra ditt regnskap.

• Avdeling og Prosjekt: I nedtrekksmenyen kan du velge avdeling og prosjekt fra ditt regnskap.

• Oppgjørs startsdato: Vi anbefaler at du setter dagens dato, eller den første datoen i kommende måned. Oppgjør fra betalingsleverandør blir automatisk bokført mot fakturaer / kundekontoer som har blitt opprettet av Unimicro Bridge. Oppgjørs startdato bør derfor være i samsvar med registrert startdato for ordrebehandling opp mot nettbutikkløsningen din.

6. Klikk på Lagre og Unimicro Bridge vil automatisk bokføre oppgjør fra registrert startdato.

Koble Vipps til ditt regnskapsprogam_4.png

Du kan også se at din Vipps tilkobling nå er tilgjengelig under Tilkoblinger og Betalingsleverandør:

Koble Vipps til ditt regnskapsprogam_5.png