Koble Clearhaus til ditt regnskapsprogram

Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge.

1. Gå til Tilkoblinger i venstremenyen

2. Klikk på Legg til ny kobling

Koble Clearhaus til ditt regnskapsprogam_1.png

3. Gå til Clearhaus og klikk på Legg til

4. Gi tilkoblingen et Tilkoblingsnavn. Navnet kan ikke endres i etterkant, så bruk et navn som hjelper deg å identifisere tilkoblingen.

5. Klikk på Lagre

Koble Clearhaus til ditt regnskapsprogam_2.png

6. Din Clearhaus tilkobling er nå tilgjengelig under Tilkoblinger og Betalingsleverandør. Klikk på Clearhaus tilkoblingen.

Koble Clearhaus til ditt regnskapsprogam_3.png

7. Fyll ut skjemaet:

• Betalingsleverandørkonto, Betalingsleverandør gebyr konto og Feilkonto for auto-bokføring: Her er standard kontoer forhåndsvalgt, men du kan også bytte kontoer. Hovedbokskontoer som kommer frem i nedtrekksmenyen er hentet fra din kontoplan i ditt regnskap.

• Avdeling og Prosjekt: I nedtrekksmenyen kan du velge avdeling og prosjekt fra ditt regnskap.

• Klient ID og Klient hemmelighet: Dette er Clearhaus sine API nøkler. Clearhaus sine API nøkler henter du inne på Clearhaus sin portal.

• Oppgjørs startdato: Vi anbefaler at du setter dagens dato, eller den første datoen i kommende måned. Oppgjør fra betalingsleverandør blir automatisk bokført mot fakturaer / kundekontoer som har blitt opprettet av Unimicro Bridge. Oppgjørs startdato bør derfor være i samsvar med registrert startdato for ordrebehandling. (Registrert startdato for ordrebehandling finner du inne på nettbutikk tilkoblingen din.)

8. Klikk på Lagre og Unimicro Bridge vil automatisk bokføre oppgjør fra registrert startdato.

Koble Clearhaus til ditt regnskapsprogam.4.png