Avstemme arbeidsforhold

1. Gå til Nøkkeltall i venstremenyen og velg Oversikt. Klikk på Arbeidsforhold under kategorien Lønn.

2. Søk etter aktuelt arbeidsforhold. Klikk på ikonet for filtrering for å tilpasse søket. Klikk på ikonet for kolonneoppsett for å få frem, eller fjerne ønskede kolonner.

cs.oversikt til avstemming av arbeidsforhold.UM.1.jpg

3. Bestill og last ned Altinn-skjemaet Avstemmingsrapport (A07) direkte til systemet.

• Rapporten inneholder opplysninger om:
    Arbeidsgiveravgift
    Forskuddstrekk
    Inntektsopplysninger per virksomhet du har sendt a-melding for

• Du kan også bestille opplysninger per inntektsmottaker om:
    Arbeidsforhold
    Inntekter
    Fradrag
    Forskuddstrekk

Bestiller du rapport for én måned, får du i tillegg oversikt over arbeidsforholdsopplysninger.

4. Kontroller at opplysningene i Altinn stemmer overens med det som står oppført i systemet.

Les alt om lønnsmodulen i regnskapssystemet her.