Anvende ansattreskontro i lønnskjøring

For å kunne anvende ansattreskontro i lønnskjøring må du først føre bilaget via funksjonen Leverandørfaktura eller Bilagsføring.

NB! Ansattreskontro må være aktivert i lønnsinnstillinger før du kan ta i bruk Ansattreskontro

Føre bilag via Leverandørfaktura

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Leverandørfaktura.

2. Finn vedlegget du ønsker å benytte og registrer leverandørfaktura på vanlig måte.

3. Legg inn ansattreskontro i feltet for leverandør. Konter og bokfør som normalt.

cs.anvende ansattreskontro via bokføring.UM.1.png

Føre bilag via Bilagsføring

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Bilagsføring

2. Fyll ut aktuelle felter.

cs.anvende ansattreskontro via bokføring.UM.2.png

Hente bokførte bilag til en lønnsavregning

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning. Benytt en allerede opprettet lønnsavregning eller opprett en ny lønnsavregning.

2. Marker aktuell ansatt og klikk på Overføringer. Velg Overfør reskontro til lønn

cs.anvende ansattreskontro via bokføring.UM.3.png

3. Sett hake ved bilagene du ønsker å overføre til denne lønnsavregningen og klikk på Overfør til poster

cs.anvende ansattreskontro via bokføring.UM.4.png

cs.anvende ansattreskontro via bokføring.UM.5.png