Stillingsmal

Stillingsmalen indikerer hvor mange timer den ansatte forventes å levere hver uke. Standard stillingsmal i systemet er 37,5 timer.

1. Du kan opprette ny stillingsmal ved å klikke på Timer i venstremenyen. Gå til Stillingsmal, og velg Ny stillingsmal

cs. Stillingsmal 1 um.png

2. Skriv inn navn på stillingsmalen, og minutter per uke. Du kan også sette kryss for at minuttene skal inkludere lunsj.

Eksempel: 37,5 timer = 2250 minutter. Dette tilsvarer en standard arbeidsuke ekskludert lunsjpause på 30 minutter. Da er det ikke krysset av for Inkludert lunsj i stillingsmal.

For å slette en stillingsmal, velg Slett fra nedtrekksmenyen til høyre.

cs. Stillingsmal 2 um.png