Teknisk beskrivelse ordre import

Hvis det er første gang du skal importere i Unieconomy, så kan du trykke på linken nedenfor. I linken er det en veiledning i bruken av importsentral.

Kom i gang importsentral

Nb! Kunder og varer må være ferdig registrert/importert til Unieconomy først.

Feltbeskrivelse:

Felt
  Kommentar
Ordrenr Numerisk Obligatorisk
Ordredato dd.mm.åååå Obligatorisk
Leveringsdato dd.mm.åååå
Kundenr. Numerisk Obligatorisk
Kundenavn Tekst Kun informasjonsfelt, bruker navnet fra kundekortet i Unieconomy
Vår referanse Tekst Obligatorisk
Deres referanse Tekst
Hovedselger Tekst
Rekvisisjon
Leveringsadr. Tekst
Lev.postnr. Numerisk
Lev.poststed Tekst
Varenr. Alfanumerisk Obligatorisk
Varenavn Tekst Bruker navn fra import filen, dersom feltet har data.
Antall Numerisk Obligatorisk
Enhet Tekst Henter fra produkt kortet i Unieconomy, dersom ingen data
Pris eks. mva Numerisk Bruker prisen fra import filen, dersom feltet har data
Rabatt % Numerisk

Bruk %

Rabatt sum Numerisk Ikke i bruk. Kun info felt. Må bruke prosentsatsen fra Rabatt % feltet.
Prosjektnr. Numerisk
Avdelingsnr. Numerisk