Teknisk beskrivelse import lønn

Hvis det er første gang du skal importere i Uni Economy, så kan du trykke på linken nedenfor. I linken er det en veiledning i bruken av importsentral.

Kom i gang importsentral

Her har vi feltbeskrivelse av import lønn. For at importen skal være suksessfull, må obligatoriske felter være fylt ut.

Lønnsart

Obligatorisk.

Numerisk
Ansattnr       Obligatorisk Numerisk
Antall       Obligatorisk Numerisk
Sats

Lønnsats, hvis feltet er tom, så vil satsen hentes fra ansattkortet

Numerisk
Tekst       Tekst til lønnsart. Hvis feltet er tom, så vil det bli navnet på lønnsarten være fylt ut.   Alfanumerisk
Fra dato       Obligatorisk Dato
dd.mm.åååå
Til dato       Obligatorisk Dato
dd.mm.åååå
Prosjektnr.         Alfanumerisk
Avdeling         Alfanumerisk
Kontonr         Alfanumerisk