Håndtere tilbakemelding med status: må sjekkes (a-melding)

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg A-melding.

2. Klikk på aktuell a-melding med status Mottatt - må sjekkes

cs.status må sjekkes.UM.1.png

3. Se etter feilmeldinger i tilbakemeldingen. Dersom det foreligger en feilmelding kan du korrigere lønnsavregningen(e)/arbeidsforhold basert på tilbakemeldingen og sende a-melding på nytt.

4. Sett hake ved Dette er ingen feil. Godkjenner a-melding manuelt dersom du ikke ønsker å foreta endringer. Skriv inn en eventuell årsak for godkjenning og klikk på Lagre godkjenning

cs.status må sjekkes.UM.2.png

Les alt om lønnsmodulen i regnskapssystemet her.