Sett SAF-T kobling og årsoppgjør

Under meny for flere valg i kontoplan finner du innstillinger for å sette SAF-T og kobling til årsoppgjør i kontoplan. Dette valget vil sette systemet sitt standardoppsett for SAF-T og kobling til årsoppgjør, på hovedbokskontoer som inngår i standard kontoplan for systemet.

For å få opp dette valget, velg de tre prikkene øverst i bildet, og velg deretter "Sett saf-t og kobling årsoppgjør". Merk at dette vil overskrive eventuelle endringer du har gjort i disse feltene på hovedbokskontoer.