Selskapsadministrator

Rollen Selskapsadministrator gir i seg selv ingen tilganger til modulene i systemet, men en selskapsadministrator kan endre selskapsinnstillinger, invitere brukere, administrere bankoppsett, utvide roller og rettigheter, samt kjøpe og deaktivere produkter i markedsplassen. En selskapsadministrator kan altså tildele tilganger til egen og andre brukere.

Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Brukere

Klikk på Roller og tilganger på aktuell bruker.

For både standardbrukere og regnskapsførere ligger rollen nederst under roller og tilganger.

Klikk her for mer info om oppsett av tilganger.