Koble faktura, ordre eller tilbud mot prosjekt

Dersom du skal koble et prosjekt mot en faktura/ordre/tilbud er det tre hovedmetoder.

• Legge til prosjekt direkte i faktura, ordre eller tilbud
  • Legge til prosjekt på kunde
  • Legge til prosjekt på produkt

Hierarkiet mellom disse innstillingene er at prosjektet på "Produkt" er over "Kunde".

Under kan du lese om fremgangsmåten for de respektive metodene.

Legge til prosjekt direkte i faktura, ordre eller tilbud

1. Gå på Salg, og velg Faktura, Ordre eller Tilbud.
  2. Når du har opprettet ny faktura, ordre eller et nytt tilbud, kan du velge prosjekt fra nedtrekksmenyen "Prosjekt" under fanen "Detaljer".
  3. Når du har valgt et prosjekt, vil du få opp et nytt dialogvindu hvor du kan velge om du vil overstyre alle varelinjene eller ikke (3). Velger man å ikke overstyre varelinjene, vil de produktene som er knyttet til et prosjekt bli ført mot dette, og de som ikke har prosjekt blir ført mot fakturaprosjektet.

Legge til prosjekt på kunde

1. Gå på Salg → Kunder. Her velger du en aktuell kunde, eller oppretter ny.
  2. Under fanen "Detaljer", kan du legge til prosjekt under "Dimensjoner".

Legge til prosjekt på produkt

1. Gå til Salg → Produkter. Her velger du et aktuelt produkt, eller oppretter et nytt.
  2. Velg prosjekt under "Dimensjoner".