Koble faktura, ordre eller tilbud mot prosjekt

Dersom du skal koble et prosjekt mot en faktura/ordre/tilbud er det tre hovedmetoder.

(1) Legge til prosjekt direkte i fakturaen.
(2) Legge til prosjekt under kunden.
(3) Legge til prosjekt under produktet.

Hierarkiet mellom disse innstillingene er at prosjektet på "Produkt" er over "Kunde".

Dersom man velger prosjekt i faktura/ordre/tilbud så får man opp en melding.
Her velger man om det prosjektet som ble valgt skal overstyre alle varelinjene, eller ikke.
Velger man ikke å overstyre varelinjene, vil de produktene som har prosjekt bli ført mot dette, og de som ikke har prosjekt blir ført mot faktura prosjektet.

Her er fremgangsmåten for (1)

1. Gå til "Faktura", "Ordre" eller "Tilbud" under "Salg" og klikk den grønne knappen
"Ny Faktura", "Ny Ordre" eller "Nytt Tilbud".

2. Deretter fyller du det ut slik det skal være og velger "Prosjekt" mellom "E-postadresse" og "Hovedselger" på høyre side av skjermbildet.

Fremgangsmåte for (2)

1. Gå til "Kunder" under "Salg" og velg den kunden som skal tillegges prosjekt, eller klikk den grønne "Ny kunde" knappen på høyre side mot toppen av skjermbilde.

2. Velg "Prosjekt" under ruten "Dimensjoner", deretter lagrer du ved å klikk på den grønne "Lagre" knappen på høyre side mot toppen av skjermbilde.

Fremgangsmåte for (3)

1. Gå til "Produkter" under "Salg", deretter velg det produktet som skal tillegges prosjekt, eller klikk den grønne "Nytt produkt" knappen i høyre hjørnet.

2. Velg "Prosjekt" under ruten "Dimensjoner", deretter lagrer du ved å klikk på den grønne "Lagre" knappen på høyre side mot toppen av skjermbilde.