Utsendelseplan

Med utsendelseplan kan du definere prioriteringsrekkefølge for sending av Tilbud/Ordre/Faktura/Purring.

Utsendelseplan kan settes opp via innstillinger:

1. Klikk på tannhjulet i høyre hjørnet.

2. Velg Utsendelse under verktøy.

Med utsendelseplan kan du definere prioriteringsrekkefølge for sending av Tilbud/Ordre/Faktura/Purring.

1. Velg "Ny utsendelsesplan" for ønsket entitet.

2. Legg til beskrivelse for planen

3. Sett opp prioritert rekkefølge som du ønsker for utsending.

4. Her kan du hake av for å benytte denne planen som standardplan for selskapet.

OBS: For å bruke utsendelsesplan må det være satt en blankett for entiteten. Dette gjøres i Innstillinger - Firmaoppsett - Rapportoppsett. For en mer detaljert beskrivelse se artikkelen Rapportoppsett.

Automatisk utsendelse:

1. Her kan du hake av for automatisk utsendelse for selskapet. Faktura vil da sendes automatisk når man lagrer fakturaen.

2. Dette viser hvilken plan som er std. for selskapet.

Ved å klikke inn på utsendelsesplanen kan man se hvor mange kunder som er linket opp pr. plan. Dersom man ikke velger egen plan på en kunde velges standard:

kunder pr plan.jpg

Det kan legges inn totalt 5 prioriteter i en plan: