Opprett supportsak og bruk av supportsystemet

Slik bruker du sakssystemet til Uni Economy

1.

Opprett en sak ved å klikke på Hjelp og Kundesenter:

2.

Opprett supportsak eller logg inn:

3.

Beskriv kort hva saken gjelder i overskrift. Beskriv saken under beskrivelse og legg ved skjermbilder slik at supportavdelingen får mest mulig informasjon til å løse saken.

4.

Logg inn og lag deg en bruker for å følge med på sakene du har meldt inn. Du har også mulighet for å søke tilbake i historikken når du har logget inn og laget deg en bruker til supportsidene.

5.

Legg ved supportsiden som et bokmerke slik at du enkelt kan komme inn på siden og få oversikt over status på dine saker.