Tips og Triks - Nettleserproblematikk

Refresh av nettleser, inkognitomodus mm.

Først av alt anbefales det å bruke Google Chrome som nettleser. Det er nettleseren som er mest oppdatert med ny teknologi som benyttes av Uni Economy.

Rense nettleser

For å rense og re-sette nettleseren din gjør du følgende:

Klikk f12 for å få "utviklermodus" høyreklikk deretter på hjulet ved adresselinjen og tøm buffer og kjør hard nyinnlasting.

Inkognitomodus:

Med inkognitomodus kan du starte en "frisk" nettleser uten lagrede informasjonskapsler og eventuell informasjon du har skrevet inn i skjemaer. Det kan være greit å prøve inkognitomodus for å sjekke om det er et nettleserproblem eller systemproblem.