Selgere

Her kan du legge inn selgere dersom du ønsker å knytte en ansatt til tilbud, ordre eller faktura. Dersom disse knyttes opp mot en selger når de opprettes vil du kunne hente ut statistikk for selgerne.

I dette bildet får du en oversikt over alle selgerne i selskapet ditt. Dersom du ønsker å opprette en ny selger, klikker du på knappen i øverste høyre hjørne (1).

Når du oppretter en ny selger, legger du inn navn og kobler den til vedkommende sin bruker i systemet. Du kan også koble selgeren mot en eksisterende ansatt, team og/eller dimensjon.

Når en selger er opprettet kan du gå inn på denne fra oversiktsbildet og få en oppsummering av tilbud, ordre og faktura som er koblet mot selgeren ved å trykke på fanelinjen (1).