Selgere

Selgere benyttes når du ønsker å knytte en ansatt til tilbud, odre eller faktura. Det vil da være mulig å hente ut rapporter per selger. Under følger en gjennomgang av hvordan du oppretter en ny selger og hvilken informasjon du kan tilpasse.

Under Salg → Selgere (1) kan du legge til nye og administrere eksisterende selgere. Velg en selger fra listen, eller klikk på "Ny selger" (2) for å opprette et nytt selgerforhold.

Når du oppretter en ny selger, kan du knytte den mot en eksisterende bruker og/eller ansatt, i tillegg til at det er mulig å knytte selgeren opp mot et team (3). Dersom du ønsker at selgeren skal vises som standard referanse på utgående tilbud/ordre/faktura kan du også huke av for dette (4). Du kan lese mer om denne funksjonen her

Under dimensjoner kan du knytte selgeren mot et spesifikt prosjekt, en avdeling eller en egendefinert dimensjon (5).

Øverst på selgerkortet kan du bla deg igjennom en oversikt over alle tilbud, ordre og fakturaer som er knyttet mot selgeren (6).

Knytt selger til en spesifikk kunde

Det er også mulig å knytte en selger til en spesifikk kunde. Dette gjør du nederst på kundekortet

Når du har hentet inn selgeren i selgerkolonnen, kan du velge å sette selgeren som standard selger for denne kunden fra de tre prikkene (1). Selger vil da bli merket som "Hovedselger" på denne kunden.